3 fordele ved at vælge at få en serviceaftale på din varmepumpe

0

Annonce

En varmepumpe er den smarte opfindelse, som kan optage varmeenergi fra dens omgivelser, som har et lavt temperaturniveau. Varmeanlægget kan derefter gennem et lukket kredsløb, som har en kompressor og kølemiddel, omsætte varmen til højere temperaturer end den udvendige luft, og kan på den måde anvendes til opvarmning. Det kan være, du har brug for at få opvarmet dit værelse, kælderen eller generelt hele din bolig. Det kan være en fordel at anvende varmepumpe frem for oliefyr, fjernvarme eller elvarme. Selvom det er en ældre form for opvarmning, så slipper du for bøvl med påfyldning af olie og træpiller, og du er samtidig uafhængig af skiftende fjernvarmepriser. Det kan påvirke din varmeregning positivt. Det er lovpligtigt at få et årligt eftersyn af sin varmepumpe i Danmark, og derfor kan det være en ide at få en varmepumpe serviceaftale nordjylland. Sådan en serviceaftale kan have flere fordele, som du kan læse om i denne artikel. Hvis du vil vide endnu mere, kan du læse mere på mariendal.dk.

Det giver dig tryghed

Hvis du har en serviceaftale på din varmepumpe, kan det give dig en stor tryghed i forhold til en masse ting. I tilfælde af at din varmepumpe går i stykker, er det for eksempel besværligt at skulle stå med det selv. Hvis du har en serviceaftale, er du sikker på, at der er styr på det. Det giver dig også tryghed i forhold til garanti på din varmepumpe samt tilsyn af den, som er vigtigt at vedligeholde.

Du får besøg af en certificeret tekniker

Med en serviceaftale med Mariendal, får du besøg af en certificeret tekniker, som laver en funktionstest på din varmepumpe. Du slipper selv for at stå og bøvle med at få tjekket din varmepumpe, eller få nogle ud til at gøre det for dig. Det er nemlig allerede en del af din serviceaftale. Den certificerede tekniker vil også afprøve og tjekke at alt virker, som det skal, og slutteligt vil han, som en ekstra fordel, rense den.

5 års garanti fra leverandøren 

For mange af de varmepumper, som indgår i en serviceaftale med Mariendal gælder det, at der er 5 års garanti fra leverandøren. Det eneste krav til denne garanti er, at varmepumpen skal have et lovpligtigt eftersyn af en professionel. Denne garanti sikrer dig, hvis din varmepumpe går i stykker indenfor de første 5 år, eller der kommer andre skader eller skrammer på den.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply