3 nemme tips til at leve mere bæredygtigt i dagligdagen

0

Mange danskere kunne godt tænke sig at leve mere bæredygtigt – men hvordan bærer man sig lige ad med det? Det behøves slet ikke være besværligt, og selv de mindste ændringer i hverdagen har stor betydning i det store hele. Her får du 3 simple tips til, hvordan du får en mere bæredygtig hverdag.

 

Gå efter tøjmærker, hvor en miljøvenlig produktion er i højsædet

Tænker du nogensinde over, hvordan det tøj, du køber, er produceret? Hvis du gerne vil leve mere bæredygtigt, er det en god idé at stille krav til producenterne. Der findes et væld af virksomheder, der er miljøcertificeret og står inde for socialt ansvar, hvilket er et bevis for, at produktionen tager hensyn til miljø såvel som arbejdsvilkår.

 

Skal dit barn klædes på til vinteren? Så kan du finde et udvalg af luffer til børn lige her: luxkidz.dk/95-handsker-vanter-og-luffer. Der er blandt andet luffer fra det økologiske mærke Müsli.

 

Skru ned for varmen

Mange af os skruer helt op for varmen, uden at der i grunden er behov for det. Grib i stedet din yndlingssweater og skru ned for varmen. Det er en bæredygtig måde at leve på, og du sparer samtidig penge på at mindske dit energiforbrug.

 

Der findes også andre måder, hvorved du kan spare på energiforbruget. Du kan eksempelvis vaske tøj ved lavere temperaturer end normalt, eller slukke apparater på stikkontakten, hvis de ikke er i brug.

Køb brugte ting i genbrugen

Er din vaskemaskine lige stået af, eller har du brug for en ny sofa? Så kan du helt sikkert finde lige netop det, du mangler i din nærmeste genbrug eller på en online markedsplads. Udover at denne løsning gavner miljøet, så sparer du samtidig penge ved at købe brugt. Her kan du købe babytøj nemt og hurtigt, hvis du står og skal forny børnenes garderobe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply