3 ting, du kan lave, som ikke bruger strøm

0

I vores top-teknologiske tidsalder kan det være udfordrende at komme op med idéer til, hvad man kan lave, der ikke bruger strøm. Ikke desto mindre er der faktisk mange aktiviteter at vælge mellem.

 

Har du også en tendens til at scrolle din telefon i tide og utide? Er du mere eller mindre afhængig af Netflix? Kører Spotify non-stop hjemme hos dig? Så er du hverken unormal eller alene. Med de mange teknologiske muligheder, vi har i dag, kan det ligefrem være en udfordring at lave noget, der ikke bruger strøm. Her er imidlertid 3 gode idéer.

1. Ked dig – det er sundt!

Du har sikkert hørt det før: Det er sundt at kede sig. I vores tidsalder er kedsomhed dog stort set elimineret, fordi vi har alverdens muligheder for at lade os underholde. Det kan faktisk føre til, at vi får sværere ved bare at være, uden at blive stimuleret, og at vi bliver dårligere til at tænke kreativt.

 

Derfor kan det være en god udfordring at lægge telefonen fra dig og tillade dig selv at kede dig på god, gammeldags vis. Måske får du tænkt nogle spændende, nye tanker? Måske kommer du op med et fantastisk kreativt projekt? Måske finder du ud af, at der er noget fundamentalt i dit liv, du har lyst til at ændre?

2. Gå en tur i naturen

En skøn og strømfri aktivitet, der, ligesom at kede sig, er sundt, er at gå en tur i naturen. Det har en lang række helbredsmæssige fordele, som er dokumenteret igen og igen. For eksempel giver det frisk luft, D-vitamin fra solen og motion, og så kan det også stimulere et socialt behov, hvis du går en tur med andre. Så se at komme ud i naturen og nyd det grønne og blomstrende eller det bølgende blå!

3. Sans og nyd under dynen

Der er mange gode grunde til at kravle under dynen og sanse, nyde og udforske din krop – måske alene, måske i selskab med andre. Sluk lyset og vær til stede med dig selv og din eventuelle partner. Det kan udskille en masse skønne lykkestoffer, som får dig til at føle dig mindre stresset og mere godt tilpas. Det kan også være en god måde at lære dig selv og din krop at kende på.

 

Hvis du synes, at det er sjovest at være under dynen sammen med andre, er der mange muligheder for at finde en partner. Online finder du alle former for frække aftaler, eller måske telefon sex, som kan opfylde dit behov. Faktisk har det aldrig været nemmere at komme i kontakt med et potentielt match!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply