Brug dine kontorartikler fuldt ud, før du smider dem ud

0

Mange små kontorartikler anvendes i hverdagen, og mange tager de små artiklers funktioner for givet. Dette gælder blandt andet artikler som batterier, papirklips, måleredskaber og lignende. Disse er alle små artikler, som anvendes ved skrivebordet. De kan ofte blive væk eller ryge med noget andet i skraldespanden, men dette er der absolut ingen grund til. Disse små kontorartikler koster ikke en formue, og derfor kan man have tendens til blot at bestille en ny, hvis de bliver væk. Kontorartikler kan nemt bestilles her, men man bør anvende sine kontorartikler fuldt ud, før man bestiller nogle nye.

Flere kontorartikler kan anvendes mere end én gang

Der hvor kontorartikler bliver produceret, kræves der ressourcer for at lave dem. Disse ressourcer er med til at belaste miljøet, og derfor bør man altid få det fulde udbytte ud af sine kontorartikler, før man smider dem ud. Man bør ikke udskifte sin kuglepen eller tusch, før den er helt tømt for blæk. Det handler om at få det fulde udbytte ud af det hele, og dette kan bidrage til at mindske omkostningerne på kontorartikler. Små overvejelser kan gøre en stor forskel, og det får ikke en stor betydning i din anvendelse af kontorartikler i dagligdagen.

Genanvend dine brugte printerpatroner

For at passe på miljøet, bør du vælge miljøvenlige printerprodukter – men du bør også sørge for at genanvende dine brugte tonere og blækpatroner.

Bliver en tom toner eller blækpatron ikke genbrugt, er den en stor miljøbelastning, da dens indhold af plastik, metaller m.v. er skadelige for miljøet og levende organismer. Samtidig kræver fremstillingen af nye patroner store mængder af råmaterialer og energi.

Derfor bør dine tomme printerpatroner altid genanvendes! Vælger du at købe genopfyldte tonere og blækpatroner, er dette både billigst og bedst for miljøet.

Genanvendelse giver ikke mere besvær

Når man er færdig med at anvende en papirklips, så kan den ofte ryge med papiret i skraldespanden. Man bør pille klipsen af, gemme den og anvende den igen på en senere tidspunkt. Når klipsen pilles af, kan den placeres på en papirklipsholder, som man har stående på skrivebordet. Dermed har man altid en papirklips lige ved hånden, og man slipper dermed også for at bruge tid på at finde en, når man skal bruge en. Det koster ikke noget at anvende en papirklips igen, og det eneste, man skal gøre, er at pille klipsen af papiret før man smider det ud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply