Brug genopladelige batterier og spar penge

0

I takt med at vi skal være mere miljøbeviste, vil vi også gerne være økonomibeviste, men hvordan er man det, og kan de to ting spille sammen? Her får du et par ideer til, hvordan du med genopladelige batterier kan spare penge og på samme tid genbruge, så du ikke behøver at skifte dit elektroniske udstyr ud hele tiden.

Skal du lade dit batteri løbe tør for strøm?

Vi vil jo alle gerne have, at de ting som vi køber kan holde i lang tid. Hvordan får man sine batterier til at have en lang levetid? Det er et godt spørgsmål. Der findes mange forskellige typer af batterier. En god ide er først og fremmest, at du lader dit batteri løbe tør for strøm, inden du lader det op igen. Dette gælder dog ikke alle former for batterier, men blot batterityperne, som hedder nikke-cadmium. En anden form for batteritype, som er den vi finder i vores iPads eller computere, kaldes litium-ion, og den type for batterier skal helst ikke af- eller oplades fuldstændig. Til slut har vi batteritypen, som vi finder i de fleste telefoner og iPhones, den skal gerne aflades en gang i mellem, men ikke hver gang.

Hvis man passer på sine batterier, og har styr på, hvordan de med fordel skal oplades, så er man ret godt på vej i forhold til at have sine elektroniske gadgets i lang tid, og dermed spare penge i det lange løb.

Genopladelige batterier til dine elektroniske gadgets

Du kan bruge genopladelige batterier til rigtig mange forskellige elektroniske gadgets. Et par af dem kan eksempelvis være dit kamera, højtaler eller e-cigaret. E-cigaretter er ofte med genopladelige batterier, da de således kan holde i længere tid. Du skal dog være opmærksom på hvilken batteritype, som du vælger, når du skal købe din e-cigaret. Der kan være stor forskel på de forskellige batterier, dog kan du med fordel vælge et større batteri til din e-cigaret, da du på den måde kan spare penge langsigtet.

Et andet sted, hvor du kan spare penge er, når du vælger en højtaler. Her kan det være en god ide at vælge en genopladelig højtaler, som ikke gør brug af batterier, men derimod har et indbygget batteri. Da man ofte bruger højtalere i længere tid af gangen, og ved en fejl, kan komme til at efterlade den tændt, kan det være en ide at købe en højtaler, som har en sensor, og slukker af sig selv efter et stykke tid.

Det kan i alle disse tilfælde, være en god ide at opsøge eksperter, som kan rådgive dig til, hvordan du bedst muligt passer på dine elektroniske gadgets. På den måde er du sikker på, at du får en langsigtet løsning. Elektronik kan være meget dyrt, hvorfor det er dejligt, når man har det i længere tid af gangen. Når du tænker langsigtet og forbrugsorienteret, er du på en og samme tid miljøbevist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply