Dansk produceret varmepumpe

0

Står du som husejer og skal til at gøre dig overvejelser om hvorvidt du skal skifte din opvarmningskilde i hjemmet ud med en varmepumpe, så kan du læse mere her, hvor du kan blive klogere på de goder der kan følge med en luft til vand varmepumpe.

Vær god ved klimaet og din pengepung

Hvis det gamle fyr i huset er begyndt at melde ud, at dets levetid er en stakket frist, er det en god idé at finde din kommende varmekilde, før at fyret sætter ud. Med en varmepumpe luft til vand i hjemmet, kan du opnå en del fordele, der både tilgodeser din pengepung men også miljøet.

Det er ikke nogen ny sag, at der er tale om en mere miljøvenlig opvarmningsmetode når der anvendes luft til vand varmepumper. Varmepumpen fungerer nemlig ved at genbruge meget af det vi allerede har omkring os, nemlig luften og der skal derfor ikke købes træpiller eller lignende hjem, for at holde gang i fyret.

Nordjysk virksomhed bag varmepumper giver garanti

Ikke nok med at varmepumpen udnytter den luft vi i forvejen har omkring os, så er der endvidere mulighed for at koble anlægget til solpaneler og på den måde få energi fra solen. Dette er noget der kan mærkes på både pengepungen, men også set i forhold til at passe på vores klima, er det en rigtig smart løsning.

Produktionen af varmepumperne fra DVI energi A/S foregår i Nordjylland. Virksomheden der står bag både design og funktionaliteten har 35 års erfaring og du sikrer dig her en vand til luft varmepumpe af den højeste kvalitet.

En dansk virksomhed må siges at vide bedst, når der er tale om kendskab til hvad et anlæg placeret udendørs i det danske klima, kræver for at være modstandsdygtig. DVI energi A/S leverer derfor også med ro i sindet en 5 års garanti, så længe der huskes det årlige servicetjek.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply