Derfor bør også din virksomhed overveje installation af CTS styring

0

Energiforbrug og indeklima er emner, der nok sent vil forsvinde fra dagsordenen. Det gode ved disse emner er, at de ofte sagtens kan gå glimrende hånd i hånd, hvis blot der fra den enkelte virksomheds side tages de rette forholdsregler. På den måde kan der skabes stor tilfredshed og gode vilkår for klima, ansatte og budget på én og samme tid – blandt andet med såkaldt CTS styring.

Hvad er CTS – og hvorfor er det godt for energiforbruget?

Med det rette CTS anlæg bliver det muligt at få styret og reguleret alle tekniske installationer centralt. Dette kan have mange fordele, ikke mindst besparelser hvad angår energiudgifter: Det er både en fordel for den enkelte virksomheds økonomi, men også for miljøet som helhed. Tilmed kommer, at der ofte følger at særdeles forbedre indeklima med.

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. CTS anlæg kan da også hurtigt gå hen og lyde lidt magiske, men faktisk er selve hovedideen ret simpel. Et anlæg består nemlig af en central hovedkomponent kombineret med en række undercentrale. Disse indgår sammen i et netværk, der programmeres i overensstemmelse med en række opgaver. Det kan for eksempel være alt fra temperatur, energimåling, lysstyring eller adgangskontrol – ja, faktisk er der ikke meget, der sætter grænser for, hvad der er muligt.

Også din virksomhed kan have gavn af CTS styring

Der findes mange virksomheder, der endnu ikke har fået implementeret CTS styring, der hurtigt kan gå hen og få gavn af et anlæg. Står du og ønsker at få optimeret energiforbrug såvel som indeklima, kan du for eksempel tage kontakt til en elektriker i Herning. På den måde kan du finde en pålidelig samarbejdspartner, der kan give dig kvalitet og sparring omkring mulighederne for netop dig. Særligt med den slags opgaver kan mange års erfaring inden for branchen nemlig have en fordel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply