Det bæredygtige forældreliv

0

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man for alvor ønsker at gøre en forskel, så skal bæredygtighed helst være en parameter, der går igen i alle facetter i ens liv. Dette gælder naturligvis i boligen, hvor grøn energi bør være en forudsætning for alt fra brusebade til varme om vinteren. Men der er mange andre ting, man skal tage hensyn til, hvis man for alvor vil sørge for at spare på klodens sparsomme ressourcer. Dette gælder også i forældrelivet, for selvom du måske har lyst til at købe din lille guldklump alle dejlige ting på denne jord, så er det sjældent en særlig bæredygtig adfærd. Det kan du læse mere om i denne guide.

 

Køb med omtanke

Mange mennesker er i dag vant til at forbruge, forbruge og forbruge uden at gøre sig mange tanker om, hvad vores handlinger koster kloden omkring os. Men virkeligheden banker på, og i dag er det svært at ignorere de konsekvenser, vores forbrug har for klimaet. Derfor er et rigtig vigtigt råd at købe med omtanke – også i forældreskabet. Dit barn skal naturligvis have tøj, møbler, legetøj osv., men det betyder ikke, at du behøver at investere i det første og det bedste, du får øje på. Prioriter i stedet kvalitet, for eksempel ved at handle på siden lux kids.

 

Genbrug

En anden ting, der er rigtig god at have i mente som forælder, er, at mange af de ting, som dit barn har brug for, faktisk godt kan købes brugt. Der er masser af fantastiske genbrugsbutikker rundt omkring i landet, og der vil garanteret også være en med de ting, som netop du har brug for. Derudover skader det bestemt heller ikke at spørge ud blandt din familie og venner, for måske er der nogen af dem, som har noget legetøj eller en barneseng stående i kælderen, som sagtens kan flytte hjem til dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply