Få hjælp til at skaffe brænde

0

Ejer du en brændeovn eller måske en brændefyret udendørs sauna? I så fald kan det være en god idé at læse med her. D

I denne artikel får du nogle gode idéer til, hvordan du altid kan finde frem til rigeligt med brænde, om det så er til en brændeovn, et bålfad, en sauna eller en pejs. Læs med her hvis det har interesse for dig som brændeovnsejer.

Fælder dine venner ofte træer?

Det er altid en god idé at starte med sit sociale netværk, hvis man mangler lidt brænde til sin brændeovn. Det kan for eksempel sagtens være, at en ven eller en bekendt i dit netværk er i gang med at fælde træer ude i baghaven. I så fald skal denne ven eller de bekendte have en måde at komme af med dette træ på. Og det er der, du skal træde til!

Med lidt snilde og hårdt arbejde kan du sagtens lave dette træ om til en masse brænde. Ofte vil dine venner være villige til at give dig alt dette brænde ganske gratis, så længe du selv kommer og fjerner træet. På den måde hjælper du både dem, og du hjælper også dig selv på længere sigt.

Lad dine venner og bekendte vide, at du kontinuerligt er på udkig efter mere brænde. På den måde er der større sandsynlighed for, at de vil tænke på dig næste gang, de er ved at fælde træer.

Gives det væk på nettet?

Hvis dit netværk ikke er så stort, eller du blot ikke kender nogen, der er ved at fælde træer, så kan du også altid prøve at kigge inde på nettet. Ofte kan du finde frem til mennesker, der er i gang med at fælde træer ude i baghaven, på de sociale medier.

Og i så fald står de i samme situation, som beskrevet ovenfor; de har brug for at komme af med træet på eller anden måde. Ofte vil de give dette træ væk som brænde til en person som dig for meget få penge eller endda ganske gratis.

Du kan altid købe det

Alternativt kan du jo selvfølgelig også altid købe det, hvis du står i en situation og har akut brug for det. Hvis du ikke kender nogen eller ikke kan finde nogen inde på de sociale medier, der er i gang med at fælde træer, så kan du købe billigt brænde her.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply