Få mest ud af din terrasse: lad de lune forårsaftener varme din terrasse op

0

Vinterhalvåret har i denne omgang budt på både sne, regn, slud men også flere dage med høj sol og lune temperaturer. Det har været en blandt landhandlen, men fælles for dem er at dagene er korte, og de mørke aftentimer kan føles lange. Men inden længe banker foråret igen på døren, og det betyder lunere temperaturer og flere lyse timer som viser sig tidligt om morgenen og hen ad aftenerne. Det betyder dermed også, at sæsonen for udendørs hygge er lige om hjørnet, og selvom vi skal et stykke ind i foråret før aftenkaffen kan blive indtaget under åben himmel, kan det tidlige forår godt byde på hyggelige timer på terrassen, såfremt den er indrettet hertil. Dette kan lade sig gøre med både levende lys, terrassevarmere, varme tæpper og en tyk uldtrøje – men man kan også hjælpe sommerfornemmelsen på vej ved at investere i en overdækket terrasse, som kan være med til naturligt at holde på varmen.

Få mest ud af din overdækket terrasse

Med en overdækket terrasse kan du nyde sommeren lidt længere. Både i de tidlige forårsmåneder inden sommeren for alvor viser sig, og i det tidlige efterår, når sommeren er ved at gå på hæld. Vælger man en overdækket terrasse, er der mange fordele:

  • Med polycarbonat termoplader og UV-beskyttende film, vil solens varme stråler ikke trænge igennem, og dermed ikke skade hverken huden med skoldning eller havemøblerne, som ellers ville have blevet blegnet med tiden.
  • Den overdækket terrasse vil på grund af tagets polycarbonat termoplader være med til at holde på varmen – og da terrassen tagplader er produceret og dækket med beskyttende UV-film, vil dette også sikre, at der ikke bliver for varmt at opholde sig derunder på en varm sommerdag.
  • Taget er enormt modstandsdygtigt og designet til netop at kunne modstå de prøvelser, som det danske vejr byder på.
  • En overdækket terrasse i stål kræver minimal vedligeholdelse, og der gives 15 års garanti på produkterne. På den måde kan du investere din tid på familiehygge og andre projekter, uden at skulle skænke terrassen en tanke.

Design en terrasse, lige som du vil have den

Når man taler om en overdækket terrasse af stål, er det ikke ensbetydende med at de klassiske stålfarver skal være dominerende. For mange har det æstetiske en enorm betydning, og der lægges vægt på at tingene matcher og ikke virker forstyrrende og malplaceret. Det er derfor muligt at designe sin overdækket terrasse, så den passer nøjagtigt til din stil og dit hus, og der kan vælges mellem over 20 forskellige beklædninger, farver, størrelser og designs. På den måde undgår du at terrassen kommer til at ligne en fejltilbygning, som vil virke forstyrrende i forhold til husets helhedsudtryk.

Så uanset om du har et nybygget funkishus med rene linjer og kreative løsninger eller et typisk villahus fra 1960’erne, så kan du vælge en overdækket terrasse der komplimenterer og falder naturligt sammen med huset. Professionelle salgsrådgivere kan rådgive og vejlede dig, i forhold til hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply