Få vasket dine solceller i foråret

0

Solceller er en gave af en løsning på bedre og mere grøn energi til hjemmet, men dermed ikke sagt at man slipper helt for at skulle vedligeholde, for ligesom det er med alle mulige andre ting til hjemmet, så skal der ind imellem rengøres og vedligeholdes for at opnå den fulde effekt.

Få professionel hjælp til at klare rengøringen for dig

Har du fået installeret energikilde i form af solpaneler, så har du sikkert allerede haft stor glæde af først og fremmest at opleve den positive effekt det har givet på selve energiregningen og måske du også har kunne ånde lettet op nu hvor man hører om danskere der er på vippen til at forlade hus og hjem fordi de ikke kan klare de store regninger på el og gas som de ellers bruger til opvarmning i hjemmet.

Uanset hvor smart solpanelerne er for din pengepung og klimaet er det dog vigtigt at huske på, at solpaneler ikke bare passer sig selv men også skal have en form for vedligehold som f.eks. professionel rengøring af solceller.

Det kan gøre mere skade end gavn hvis du selv ønsker at rengøre dine solpaneler uden viden bag

Man kan sagtens selv rengøre sine solceller, men der rådes til at man anvender professionelle folk til dette stykke arbejde og det er der flere årsager til. Det er først og fremmest ikke ufarligt at begive sig op på taget, hvor solpanelerne som oftest er placeret og ikke nok med det, så kan man heller ikke bare fylde spanden med vand fra hanen i køkkenet og gå i gang.

Det er vigtigt at du ikke bare bruger almindeligt postevand fra hanen, når du rengør dine solpaneler for selvom vi i Danmark er kendt for vores lækre og rene drikkevand, så dette også fyldt med kalk. Kalken fra din afvask vil danne aflejringer på dine solpaneler og det vil desværre være med til at forringe effekten fra solcellerne med sådanne aflejringer som forhindringer til solens stråler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply