Få vasket dine solceller i foråret

0

Foråret er på vej, og de små solstråler begynder lige så langsomt at snige sig frem. Dette betyder at du hermed nu igen kan få stor glæde af dine solceller, hvorved du med fordel bør få dem rengjort og vasket fri fra snavs og skidt. Læs med, hvor vi i denne artikel guider til hvordan du kan få klargjort dine solceller til foråret.

 

I vinterhalvåret, er det naturligt, at dine solceller dækkes til af alt fra blade til fugleklatter, støv og snavs, hvorved deres ydeevne forringes. Ifølge undersøgelser, er der tale om en forringelse på hele 40%, hvilket har stor betydning for den endelige strøm der udvindes. I en tid hvor samfundet er hårdt presset grundet stigende el-priser, kan en professionel rengøring af solceller hermed virkelig komme dig til gode.

Professionel vask af solceller

Det er ikke bare lige til at vaske sine solceller, hvorfor det anbefales at man får det udført at en række erfarne eksperter. Solceller skal rengøres på en særlig skånsom måde, så man ikke risikerer at ødelægge dem, hvorved brug af korrekt materiale er vigtigt. Hos en professionel bruges der udelukkende kalkfrit vand samt en særlig børste, der sikrer den mest optimale vask. Inde for blot få minutter vil dine solceller således være vasket helt blanke og rene, og dermed klargjort til at gå foråret i møde.

 

Sådan gør du

Er du interesseret i at få vasket dine solceller, kan du nemt og hurtigt ringe og bestille tid. Det foregår online, hvorved du vil blive mødt af et uforpligtende tilbud. Ud fra dette kan du vurdere den samlede pris i det store hele. Prisen afhænger i høj grad af hvor mange solceller der skal vaskes, hvorefter der tillægges en opstart pris på 199,-. Gør en god investering for dig selv, og få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply