Fleksible løsninger til opbevaring af dine varer

0

Går du med tanker om at starte en webshop? Eller er du allerede flyvende med en succesfuld online forretning og har brug for at udvide din lagerkapacitet?

Så bør du overveje at leje et lagerhotel hos Boxit, fordi et velfungerende lagersystem også omfatter et system til opbevaring af dine varer, som fungerer gnidningsfrit.

Du kan læse meget mere om fordelene ved at leje et lagerhotel nedenfor.

Professionel lagerstyring

Ved at leje et lagerhotel hos Boxit, så er du garanteret, at der er helt styr på modtagelsen af dine varer fra leverandørerne til din forretning. De har nemlig flere lagermænd tilknyttet deres faciliteter til opbevaring af varer, som ganske gratis kan tage imod nye varer til dit lager. Det er en fordel for dig, som har en travl hverdag, og som derfor ikke nødvendigvis har tid til at være ved dit lager hele tiden. Det betyder også, at dine leverandører aldrig kører forgæves med vareleveringer til din forretning, og du slipper derfor også for ekstra gebyrer, når det ikke er nødvendigt at levere dine varer igen.

Fleksibel løsning som er tilpasset dine behov

Hos Boxit er det altid muligt at skifte mellem de forskellige størrelser af lagerrum i takt med, at din varebeholdning bliver større eller mindre. I den forbindelse findes der derfor lagerrum i størrelser rangerende helt nede fra 3 m3 og helt op til 180 m3.

En række af de store lagerrum findes som udvendige opbevaringsløsninger, hvor de både er opvarmede og med egen indgang i form af en port. Det gør regelmæssige af- og pålæsninger af varer meget nemmere at håndtere.

Du kan få adgang til et af lagerrummene hos Boxit med 5 minutters varsel, og så længe du opsiger din aftale om lagerhotel inden den 15. i indeværende måned, så udløber din aftale og din betalingspligt med udgangen af samme måned.

En oplagt løsning til opbevaring af alle slags varer

Lagerhotellerne hos Boxit findes både i Jylland og på Fyn og er oplagte løsninger til opbevaring af stort set alle slags emner. Det kan for eksempel være, at du har en virksomhed, som importerer vine, og hvor du har brug for et tørt og køligt rum til opstilling af dine vinreoler. Det kan også være, at du driver en virksomhed, hvor det er nødvendigt at gemme mange forskellige dokumenter på et tørt og sikkert sted.

I alle tilfælde er Boxit en oplagt, billig og fleksibel løsning til dig, som har ekstra behov for opbevaring i forbindelse med drift af din virksomhed.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply