Har du et miljøbudget?

0

Fra tid til anden hører vi om folk, der siger, at de ikke har råd til at mindske deres energi- og varmeregning. De siger det selvfølgelig, fordi du ofte skal lave en række forbedringer, før du kan spare penge på din elregning.

Det er også grunden til, at denne klagesang ofte kommer fra folk, som bor i gamle boliger. De har ikke meget tilovers for alle dem, som har købt en ny bolig, og fortæller om, hvordan deres bolig er varme- og energibesparende.

Men vi vil vove at påstå, at det handler om, at man ikke tænker over, om man kan spare nogle steder. Når vi i overskriften skriver om et miljøbudget, så handler det om, at når du hjælper miljøet med lavere energiniveau, så hjælper du også din pengepung.

Hvis du er en af dem, som mener, at du aldrig har råd til at forbedre din bolig, så bør du læse dette indlæg.

Hvad koster det at energiforbedre?

Først og fremmest så er det vigtigt, at du finder ud af, hvad det rent faktisk ville koste dig at energiforbedre din bolig. Ofte går vi og tror, at det er langt dyrere, end det egentlig er. Ved hver varme- eller elbesparende tiltag, så vil vi anbefale dig, at du også finder ud af, hvad du sparer af penge.

På den måde kan du hurtigere finde ud af, hvornår du bør gå i gang med din energiforbedring. Nogle ting er bedre at lave hurtigere end andre. Hvis der er noget, som du bare må lave hurtigt, kan du altid overveje et lån. Der findes mange forskellige typer af lån, som du kan undersøge. Find ud af hvad der giver mest mening for din økonomi.

Sæt penge af til forbedringer

Hver måned når du får din løn så sæt altid nogle penge af til miljøforbedringer. Det kan f.eks. være 10% af din indtjening.

Med denne metode behøver du slet ikke at skulle låne penge. Ofte vil der gå et års tid, inden du har sparet nok penge op til at foretage en energiforbedring. Det er her, at det er så vigtigt, at du har lavet et miljøbudget. På den måde ved du præcis, hvor meget det koster at lave en miljøforbedring og hvor meget den sparer dig for på årsbasis.

Hvis du vil have gode råd til, hvordan du kan gå fra en gammel slidt bolig til en miljørigitg bolig, så kan du læse dette indlæg. I den artikel har Familien Mellergaard foretaget en række miljøforbedringer, som har hjulpet deres bolig og dermed også deres pengepung.

Med et miljøbudget finder du ud af, hvilke rækkefølge du skal lave det hele i. På den måde kan din bolig også blive mere energivenlig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply