Har du overvejet en infrarød terrassevarmer?

0

De fleste kender den meget populære terrassevarmer, som kører på gas. Nu har gas-terrassevarmeren fået en værdig konkurrent – nemlig den infrarøde terrassevarmer. Det er elektrisk, og den er klart billigere i drift end den, der kører på gas.

Den miljøvenlige terrassevarmer

Ud over at denne udgave af en terrassevarmer er billigere end den, der kører på gas, så er den også væsentlig mere miljøvenlig. Det er den, fordi den ikke bruger ret meget el, og fordi den ikke udleder kulilte.
Det betyder blandt andet, at du også sagtens kan bruge den infrarøde terrassevarmer indenfor.

Der findes mange modeller af infrarøde terrassevarmere

Der er virkelig tænkt i design, da den infrarøde terrassevarmer blev opfundet og videreudviklet. Du kan få den i en hvilken som helst udformning.
Den kan hænge på en væg, hænge ned fra loftet, stå på gulvet, være en integreret del af et cafébord og så videre. Find den, som passer til din terrasse, din altan, din have, din udestue eller båden – eller hvor du nu synes, den kan passe ind. Nogle modeller er så handy, at du nemt kan tage den med dig, når du skal på camping eller andet.
Vil du gerne have det fulde overblik over de mange muligheder, så læs mere, og køb infrarøde terrassevarmere hos Havehandel.dk. Der er så mange flotte og effektive infrarøde terrassevarmere at vælge imellem, at det kan være, at det slet ikke er nok med en.

Forlæng udesæsonen

Når du har en effektiv terrassevarmer, har du mulighed for at forlænge udesæsonen betydeligt. De mindre lune dage eller aftener kan nu også bruges til at sidde udenfor – eller helt eller delvist under tag. Det er så hyggeligt. Det er altid anderledes hyggeligt at sidde udenfor. Og kan du gøre det uden at få det for koldt, så er det jo bare toppen.
En infrarød terrassevarmer fungerer på den måde, at den varmer de personer op, der sidder under den – ikke luften. Det gør den mere effektiv end en gas-terrassevarmer. Visse modeller er faktisk dobbelt så effektive i forhold til en gas-model.

Den infrarøde terrassevarmer kører på el

Det er meget nemt at sætte en infrarød terrassevarmer til. Den skal simpelthen bare sættes i et stik, så er den i gang i løbet af et øjeblik.
Med den medfølgende fjernkontrol kan du nemt styre terrassevarmeren, som med sine elektromagnetiske bølger sørger for, at du får en behagelig temperatur omkring dig.

Spar på energien

Da disse infrarøde terrassevarmere ikke bruger ret meget energi, så skåner du miljøet ved at vælge sådan en frem for en, der bruger gas.
Desuden er den meget billig i drift. Den koster dig ikke meget mere end et par kroner i timen at have i gang. På den måde kan du både skåne miljøet og din tegnebog, når du vælger en lækker infrarød terrassevarmer.
De fås i forskellige designs og med forskellig indmad. Nogle er udstyret med halogenrør, nogle med carbonrør og andre kaldes no glare, fordi den ikke udsender noget lys. Nogle fungerer samtidig som en lampe.
En infrarød terrassevarmer er god for miljøet og god for din økonomi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply