Her kan du give den gas i haven til sommer

0

Sommeren bliver hvert år for mange danskere tilbragt på hjemlig grund. Men det betyder ikke, at der ikke er masser af ting, du kan få tiden til at gå med derhjemme. For mange husejere får især haven lov til at gro til og stå relativt uberørt hen. Mange har ganske enkelt ikke overskuddet til at gå i haven, når hverdagens stress og jag fylder så meget, som det gør. Men denne sommer er en genial mulighed for at give den en skalle med haven og de udendørs arealer omkring huset. Hvis i er flere i familien, så gør nogle eftermiddage ud af det, og bestræb jer på at få den flotteste have i nabolaget her til sommer. I vil opleve, at det kommer jer til gode, når solen skruer bissen på, og i føler for at trække udendørs. Det kan altså ikke anbefales nok at gå i haven her til sommer. Er i dog i tvivl om, hvor i skal tage fat henne, så kommer her en liste over en række områder, hvor du kan give den gas i haven her til sommer. God læselyst!

Køl ned med noget klor 

Klor!? Det lyder måske som et underligt ord at have med på denne liste, men klor er netop en af ingredienserne i den pool eller det badebassin, i bør overveje at få her til sommer. Haven løfter sig i sandhed til en nyt niveau, når du tilføjer klor og vand til ligningen. Så kan i blot trække ud i haven og dyppe jer, når i trænger til at køle ned. Hos Harald Nyborg kan i finde et Stort udvalg af alt, hvad der angår pool, badebassin og klor

Grønne fingre?

I mange haver står der enten et drivhus eller en køkkenhave. Og i mange haver får disse lov til at stå øde hen. Og det er en skam. Så hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er denne sommer tiden, hvor du skal have gang i drivhus eller køkkenhave. Få skåret ukrudt og planter ned, og tag på planteskole, hvor du kan købe frø. Herfra går eventyret i gang. plant dine frø, og sørg for, at de er passet og plejet hele sommeren, så bliver din have helt sikkert et mere eksotisk sted at befinde sig i.

Få bugt med ukrudtet

Ukrudt er en irriterende ting i alle haver. Det bygger sig op og fylder i din ellers dejlige have. Denne sommer bør du tage affære med ukrudtet. Gå analogt med have-grejet, eller hiv fat i en ukrudtsbrænder, og gå i krig, så din have kan stå pænere end nogensinde før. Du kan også overveje at bruge ukrudtsfjerner, men husk at sikre dig, at du ved, hvad du heller ned i din jord, før du gør det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply