Hjælp til vedligehold af boligens ydre arealer

0

Et hus skal plejes og passes, i bogstavelig forstand. Indvendigt skal man gøre rent jævnligt og sørge for vedligehold af fx gulvene, som skal stå imod en masse slid. Men det er især udvendigt at man skal være opmærksom på vedligehold. For det er husets facader, tag og fliseområder der især har nogle hårde forhold pga. vind og vejr i Danmark.

Desuden skal vinduerne også holdes pæne og vedligeholdt – men det er de færreste af os, der kan overskue at vaske og polere vores vinduer inden for jævne mellemrum. Men det er vigtigt at få det gjort, som alt andet vedligehold af boligen. Her kan det derfor være en fordel at hive fat i firmaer som fx AS Polering & Rengøring ApS der bl.a. kan hjælpe med vinduespudsning, men også anden vedligehold af facader og udearealer, som fx fliserne.

Fliserens er også vigtigt

Nu hvor vi lige så stille nærmer os en varmere tid, så vil flere vælge at tilbringe mere tid udendørs. Det vil også resultere i, at der kommer en større brug af haven, terrassen og formentlig også steder, hvor der er fliser. Fliserne mister med tiden deres flotte naturlige farve, og får af og til pletter. Det er også der, hvor den værste ven kommer frem, og det kan b.la. være flisepest. De kan dog også blive ramt af andet, som alger og mos. I disse tilfælde er fliserens nødvendigt.

Hvordan renses fliserne?

Når flisepest opstår, så er svampen helt nede i fliserne, og det er ikke godt. Algernes rødder vil sætte sig i de små revner, og i de fugtige overflader. Fliserne har derfor allerbedst af at få fliserne renset professionelt, og i god tid før, at skaden den sker. Først så bliver fliserne renset, ved hjælp af en hedvandsrenser, som har funktionen at løsne mos, alger og snavs. Fliserne bliver så frigjort for overfladebelægning, og derefter skylles der efter med rent vand og algebehandler. Der bliver brugt danmarks eneste godkendte skum til at desinficere i dybden og fjerne algerne, på bedste vis.

Beskyt fliserne mod vind og vejr

Fliserne er nu rene, og så skal de forsegles med en nanoteknologisk forsegling, som består af fine partikler, som træner 1,5 centimeter ned i flisen, og samtidig også gør overfladen vandafvisende. Det vil gøre, at fliserne vil stå flot og nærmest nye, og vil være rene i mange år fremover, hvilket er hvad der ønskes, når man vælger at få lavet fliserens. Og dette er måde, man kan beskytte fliserne mod det til tider hårde vejr, som vi oplever her i Danmark.

Hvorfor få hjælp?

Generelt så er førstehåndsindtrykket i alle sammenhænge meget vigtigt. Derfor ønsker alle at vise noget flot og nydeligt, som det første andre ser. Det gør sig både gældende i forhold til de omtalte emner, altså pudsning og polering af vinduer og fliserens og algebehandling. Det er altså en stor og solid grund til, netop at søge hjælp til at få vedligeholdt hjemmet, boligen eller andre steder. Man får samtidig også personer ud, som er gode til det de gør, og ved hvad de har med at gøre, således du er sikret et ordentligt resultat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply