Indret dit hjem i New Yorker-stil

0

Annonce

Det er efterhånden blevet populært at indrette sit hjem efter den klassiske New Yorker-stil med rå vægge, robuste møbler og industri-relaterede farver. Det er et look, som mange nye lejligheder, der skyder op rundt omkring, er præget af. Hvis du gerne selv vil have New Yorker-looket i dit hjem, kan du læse om nogle forskellige ideer til indretningen her.

 

Vælg den rette vægfarve

Noget af det, der præger New Yorker-stilen, er dens industrielt udseende vægge. Ofte er væggene af mursten på indersiden, eller også har man valgt at lave vægtapet i mursten. Det er også en mulighed at give det dit eget præg og vælge et andet udseende til din væg. 

Hvis du ikke har mursten indenfor, er det jo ikke muligt at trylle frem, men så er det heldigt, at du kan male på en anden måde, som også har det industrielle look over sig. Du kan vælge at investere i Jotun Minerals kalkmaling, som kan passe rigtig godt i New Yorker-stilen med sit rå look. Der er mange måder at gøre det på, og man kan sagtens indrette sit hjem i New Yorker-stil og samtidig give det sit eget præg.

 

Udvælg dine møbler

Når det kommer til møbler, skal du holde øje med de lidt robuste møbler. For eksempel kunne en sofa eller et bord af Europapaller være en god måde at ramme det lidt industrielle New-Yorker-agtige look på. Du kan også bruge gamle øl- eller sodavandskasser som hylder og på den måde gøre det lidt genbrugsagtigt også.

Møbler er selvfølgelig ikke noget, man bare skifter ud over en nat. Det er dyrt at købe nye møbler, og derfor vil det formentlig også tage noget tid at samle på. Man kan også altid beholde de fleste af sine gamle møbler og blot udskifte nogle få, så stilen bliver fuldent.

 

Find nips som komplementerer stilen

Noget af det hyggeligste ved at indrette, er når de store ting er på plads, og man rigtig kan begynde at nørde med detaljerne ved alle de små nipsting. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor rå éns hjem skal se ud. Man kan sagtens indrette efter New Yorker-stilen, men bløde den op med mildere nipsting.

Hvis du for eksempel synes, at beton-looket bliver lidt for råt og ensfarvet, kan du pifte det op med blomster og blomstervaser i alverdens farver, som du kan placere rundt omkring. Du kan også fortsætte med at indrette i jordfarver, hvis du er mere til det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply