Industristøvsugere er populære i de danske hjem

0

En industristøvsuger er en støvsuger som bare kan det mere end den almindelige og traditionelle støvsuger som de fleste af os har i hjemmet. Normalt bruges disse industristøvsugere til erhverv brug, fx på værksteder, i institutioner som SFO, børnehave, skoler, hospitaler og hvor der nu end også skal støvsuges i ny og næ. Normalt købes industristøvsugere af erhverv, men de private forbrugere har fået øjnene op for erhvervsstøvsugerne. De er nemlig det kraftigere og kan lige det mere end hvad en almindelig støvsuger kan.

Hvad er forskellen på en almindelig støvsuger og en industristøvsuger?

Den almindelig støvsuger

Den almindelige støvsuger er lavet til at kunne støvsuge i mindre arealer, derfor er den lavet til at være lille, handy og praktisk. Ledningen er som regel ikke længere end at man skal skifte stikkontakt rimelig ofte. De fleste er stadig med udskiftelig poser, men efterhånden er de begyndt at lave dem poseløse. En almindelig støvsuger er lavet så de ser flotte ud og ikke fylder så meget i  rengøringsskabet. De er derfor mindre og kan indeholder mindre, da de ikke skal kunne støvsuge særlig store kvadratmeter. En almindelig støvsuger kan fås i den prisleje, som man har råd til.

Den industrielle støvsuger

De er som regel store, fylder meget, men i en institution er det jo rigeligt med plads. Grunden til at de er store er også fordi, at der så kan indeholde mere skidt og snavs. Samtidig er ledningen som regel længere end den private støvsuger. En industristøvsuger er bygget og egnet til hårdere medfart og til at kunne bruges i timevis om dagen, for at rengøre store arealer. Grundet dens robusthed og dens funktionalitet, vil prisen derfor også være højere end en almindelig støvsuger.

De danske private forbrugere som har et stort hus eller tilhørende store arealer, har fået øjnene op for de industrielle støvsugere. Men man skal dog huske på, at når man køber som erhverv på en hjemmeside, og bruger den til private formål, vil garantien forsvinde.

Vælg den rigtige støvsuger

Der er mange fakturerer der spiller ind, når du skal vælge din næste støvsuger. I dag skal vi være miljøbevidste og skal tænke over støvsugerens strømforbrug i watt. Dermed skal man tænke på om man ønsker at have den med pose eller uden pose. Skal den kunne nogle forskellige funktioner? Skal den have forskellige mundstykker med, så den kan støvsuge andre steder end på gulvet? Med nogle støvsugere kan man nemlig få fx. Et mundstykke med, som kan anvendes til sæder i bilerne, til revnerne i sofaen mm. Man kan i dag få støjsvage støvsugere, altså støvsugere som ikke larmer så meget. Man kan få dem allergivenlige, hvis man for eksempel lider af støvallergi, så kræver det dog også en stærk sugeevne. Har man kæledyr, vil det være at foretrække at vælge en støvsuger som er specialiseret i at kunne støvsuge dyrehår.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply