Køl af og spar penge med energibesparende hvidevarer

0

Køleskabe og vaskemaskiner kommer med forskellige energimærkninger, som viser hvor meget energi den pågældende hvidevare forbruger i energi. Derfor kan du, hvis du går efter den energibesparende klassificering, komme til at spare en masse penge i længden. Hos Harald Nyborg kan du tydeligt se hvordan hver enkelt hvidevare er mærket.

”Luk køleskabet, kulden siver ud,” har du måske fået at vide når du har glemt at lukke køleskabslågen efter dig. Køleskabe bruger selvfølgelig energi på at køle indholdet ned og hvis døren står åbent for længe, siver den energi ud og går tabt. Det kan derfor også betale sig at købe et køleskab der har en energimærkning, som signalerer at den har et lavt energiforbrug.

Hos Harald Nyborg kan man finde køleskabe af forskellige typer. Naturligvis finder du et bredt udvalg af de mest almindelige typer køleskabe, som de fleste har stående i køkkenet. Vinkøleskab og mini køleskab er dog også at finde med energimærkning.

At du finder det rette køleskab hos Harald Nyborg med en grøn energimærkning, betyder dog ikke at man kan tillade sig at lade køleskabslågen stå åben i evig tid. Energimærket siger noget om hvor meget den forbruger, men uanset forbruget, går der stadig energi til spilde ved at lade døren stå åben. Så køl af med forbruget. Tag det, du skal bruge og luk igen. Så sparer både du penge, energi og en sur partner.

Sug snavset ud af tøjet, ikke pengepungen

De fleste danske hjem har efterhånden fået en vaskemaskine til at stå derhjemme. Det sparer for besværet med at smide alt sit vasketøj ned i en pose og gå den lange tur til det fælles vaskerum. Men spørgsmålet er om det også sparer dig for penge at have den bekvemme mulighed for at vaske tøjet i eget hjem?

Igen, hvis man går efter vaskemaskiner med en grøn energimærkning, kan man have ro i maven over at man har valgt en maskine der ikke suger pengene direkte ud bankkontoen med en stor vandregning. Jo lavere energiforbrug man har, jo mere skånsom er man også imod miljøet. Og nu om dage har man ikke råd til andet.

Vaskemaskine hos Harald Nyborg fås også i forskellige designs. Den traditionelle vaskemaskine, som står de fleste danske hjem, har et låg der åbner fra siden. Disse kan findes med forskellige kapaciteter, som du kan vælge imellem afhængigt af husstandens størrelse. Man kan også finde en topbetjent vaskemaskine, som åbner lågen fra toppen.

Uanset hvilke hvidevarer du søger hos Harald Nyborg, kan du med fordel holde øje med energimærket for at sikre, at du kommer hjem med en vare der ikke overforbruger energi og som samtidig sparer dig for penge. Det er især vigtigt når det gælder hvidevarer der har et langt liv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply