Kvalificeret energirådgivning til virksomheder

0

En grønnere omstilling kræver noget af alle virksomheder såvel som privatpersoner. Det er ikke kun klimaet der profiterer på en grøn omstilling, det gør også din virksomheds omkostninger i forbindelse med energi. Her kan du læse mere om, hvordan du får kvalificeret energirådgivning til virksomheder, for en grønnere og mere klimavenlig fremtid. 

Grøn energirådgivning

Alle virksomheder, vil gerne være lidt grønnere. Det er sket et stort skifte de sidste ti årene, mod en meget grønnere fremtid. Dette er sket i takt med, at vi ser at klimaforandringene har reelle effekter på vores planet og den måde vi lever på i dag. Det kræver en omstilling og ændring fra alle mennesker og virksomheder, for at leve langt mere energieffektivt, og ikke udelukkende på energi der kommer fra kilder der ikke er fornybare. Der er et genanvendelsesprincip, i den måde vi tænker på energi i dag, der for få år siden, var helt fremmed. Nu køber vi flere elbiler end nogensinde, er meget mere bevidste omkring klimavenlig mad og transport generelt, og ikke mindst – vælger at investere i grønne virksomheder.

Det er altså ikke udelukkende for at spare på varmeregningen, at det er en god ide at blive en grønnere virksomhed. Efter hvert som tendensen er ved at vende sig mod en grønnere omstilling, så er det også blevet meget mere normalt, at blive mere bevidste omkring, hvor vi bruger vores penge. Dette gælder ike udelukkende med hvilke varer vi køber, men også med hvilke virksomheder vi ønsker at investere i, for eksempel gennem aktiefond og aktier.

Få god rådgivning til funktionelle løsninger

Funktionelle løsninger i forbindelse med energi, kræver professionel kompetence på det område. Hvordan man finder den bedste løsning til lige præcis din virksomhed, afhænger af god rådgivning, fra nogen der har lang erfaring med at finde frem til energieffektive løsninger til erhverv. Når man får lavet et energitilsyn, er det relevant at finde besparelser. En god rådgiver, vil kunne finde minimum 15% besparelser.

Effektiv energirådgivning til erhverv, kan sikre store besparelser i virksomheden. Man starter med at der bliver foretaget en vurdering af potentialet. Derefter, bliver der undersøgt, hvordan lignende besparelser er blevet udført i virksomheder indenfor jeres produktionsområde. Så laver man en aftale med med garanti for, hvor meget der potentielt set kan spares. Det skal være en mærkbar besparelse, for at det skal give mening for virksomheden at lave en omstilling. Derefter bliver der lavet beregninger og dokumentation, og der indsendes ansøgninger om tilskud. Det er så energirådgivningen der planlægger forløbet, og sørger for, at der lægges en plan for løbende optimering af virksomhedens energiforbrug.

Man skal ikke spare, når der kommer til en omstilling der kan sikre store besparelser i fremtiden. Det skal tænkes på som en god investering, ikke bare i virksomheden, mens også i klimaet. Det er jo ikke nogen pointe i, at bruge unødvendigt meget energi, hvis det kan undgåes. Og det kan det rent faktisk i de allerfleste tilfælde, det er derfor energirådgivning, kan bistå med professionel hjælp til, at sikre store besparelser i din virksomhed.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply