Lån penge til energirenoveringer, og spar penge

0

Det er meget oppe i tiden at fokusere på energiforbedringer. Ikke alene er det godt for miljøet, men der er ofte også en hel del penge at spare for dig som boligejer. Energirenoveringer kan være meget bekostelige, men det kan ofte sagtens betale sig at låne penge hertil, da investeringerne ofte vil tjene sig selv hjem over tid på grund af de store besparelser.

Står du over for en energirenovering i din bolig bør du kigge dig om efter det mest fordelagtige lån, du kan finde. Nedenfor kan du læse mere om online lån og dets muligheder i forhold til energirenoveringsinvesteringer.

Lån penge online

Efter finanskrisen har de traditionelle banker fået skærpet deres regler i forhold til udlån, og er blevet meget tilbageholdende. Dertil kommer, at der er kommet øget krav til kreditvurdering og sikkerhedsstillelse ved optagelse af lån. Som modsvar til dette er de online lån vundet frem. Her er processen mere simpel, og du kan som låntager optage et lån på kortere tid, så du hurtigere kan komme i gang med det energiprojekt, du har i støbeskeen. Lån penge og få din drøm først ud i livet, det vil både spare din penge punge for store summer, men også gøre miljøet bedre.

Sammenlign priser og find det billigste lån til renoveringen

For at spare flest penge på din energirenovering må du indtænke de besparelser, du kan få på lånet hertil. Jo mere du sparer i omkostninger på lånet, jo hurtigere kan du få energibesparelsen til at tjene sig selv hjem og give afkast. I denne sammenhæng bør du overveje et online lån. For at finde det billigste og dermed mest fordelagtige lån, bør du sammenligne priser. Dette kan du fx gøre på prissammenligningssider som Ecomia.dk. Her er det nemt og fleksibelt at sætte lånene, og deres udbydere, op imod hinanden og hurtigt få et overblik over hvilket, der er det billigste.

Planlæg alt hjemmefra

Med et online lån skal du ikke vente på tid i banken, du skal ikke igennem en omfattende kreditvurdering, og du skal ikke ud ad døren for at mødes med sin bankrådgiver og argumenter for, hvad du skal bruge pengene til. I stedet kan du sidde hjemme i din stue og planlægge alt i forhold til din energirenovering. Det er nemt og fleksibelt at sidde med sin computer eller telefon og ansøge. Du vil typisk få svar med det samme og have pengene inden for 24 timer.

Vælg den låneudbyder, der har det bedste tilbud

Når du skal vælge imellem låneudbydere, skal du altid gå efter den aktør, der tilbyder det billigste lån, til den løbetid du finder bedst i forhold til dit behov. Når du skal finde det billigste lån, skal du ikke alene fokusere på renteniveauet, men i stedet betegnelsen ”ÅOP”, som står for ”årlige omkostninger i procent”, og udtrykker alle de samlede omkostninger, der er ved lånet. Selvom du ikke kender den specifikke udbyder, kan du trygt optage det billigste lån. Alle finansielle virksomheder der driver bankvirksomhed i Danmark, er under opsyn af Finanstilsynet, der søger for at tilsikre at gældende regler, love og etik på området bliver overholdt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply