Lån penge til renovering

0

Går du og overvejer at renovere på dit hus? Der kan være rigtig mange, både personlige og økonomiske fordele ved at renovere huset. Ønsker eksempelvis en tilbygning, så giver det dig noget værdi, i form af at dit hus bliver stort nok til at rumme dig og din families behov. Den økonomiske gevinst ved det er, at dit hus samtidig bliver mere værd.

At renovere huset er derfor ikke det samme, som at bruge det samme beløb på forbrug. Bruger du pengene på en ferie, skaber det personlig værdi for dig, men det er på ingen måde en investering. Når pengene er fyret af på ferien, så er de 100 % due af billedet.

Har du derimod valgt at bruge beløbet på at bygge til huset, så står du pludselig med en bolig, der er steget i værdi. Skal du sælge den en dag, vil du derfor kunne indhente pengene igen. Det samme gælder, at din friværdi stiger, i takt med at du betaler af på huslånet. Nyt tag og nye vinduer vil ligeledes give huset en større værdi. Du kan se meget mere om dine mange muligheder for at låne penge, hvis du går ind på websiden https://laanpenge-nu.dk/.

Renovering, der mindsker dine forbrugsudgifter

Det er ikke kun renovering med henblik på forøgelse af husets størrelse, der kan lønne sig. Sælger du ikke huset, kan du nemlig ikke mærke denne værdiforøgelse. Du kan til gengæld tydeligt mærke det på økonomien, hvis du vælger at renovere med henblik på energiforbruget.

Et sted, hvor du kan sætte ind for at mindske eksempelvis varmeomkostninger, er ved at øge isoleringen i dine ydervægge. Har du en meget dårlig isolering i forvejen, vil dette tydeligt kunne mærkes på din varmeregning.

Et andet sted, hvor du kan isolere bedre, er på loftet. En tyk loftisolering forhindrer varmen i at sive op og ud gennem taget. En måde, hvorpå den almene dansker kan se om sit tag er dårligt isoleret, er ved at kigge på, om sneen bliver liggende på taget om vinteren.

Selvfølgelig vil sneen smelte på et tidspunkt, men prøv at lægge mærke til, om sneen smelter på dit tag, som det eneste på villavejen. I så fald er det en tegn på, at en stor del af varmen siver op gennem taget og derved smelter isen.

Det kan betale sig at låne til en renovering

Det kan nemt betale sig at låne til at få renoveret huset. Det gælder hvad enten det er med henblik på at øge husets størrelse, eller om det er på at mindske de daglige udgifter på energiforbruget til varmen. Låner du eksempelvis til energioptimering, så vil du kunne mærke en nedsættelse på varmeregningen med det samme. Og hvem vil ikke gerne have en lavere varmeregning i dagens Danmark, hvor priserne er i top?

Efter noget tid, vil lånet være betalt ud, mens du stadig nyder godt af den lave varmeregning. Vær derfor ikke bange for at låne penge til sådan en fornuftig investering, der lønner sig på den lange bane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply