Lad varmetæpper hjælpe til at undgå kulde og træk

0

En god arbejdsplads og en velfungerende forretning starter her. Din virksomheds miljø og indeklima kommer i første række

At skulle skabe en virksomhed som er den rette kombination mellem en sund arbejdsplads med tilfredse medarbejdere og gode kollegaskaber og en veldrevet forretning, som har sorte tal på bundlinjen, kan være svært. Besparelser, ineffektivitet og færre kunder er en realitet for mange virksomheder, og løsningen på dette kan være et øget fokus på indeklima og miljø. Med varmetæpper kan du sørge for, at kontoret er varmt og trygt, at butikken har en behagelig temperatur og at kunderne føler sig godt tilpasse.

Varmetæpper er også gode for varmeregningen

Et varmetæppe er en varmeløsning, der tilbydes i mange forskellige modeller, og som enten drives på vand eller el. Varmetæpper ses ofte ved større indgangspartier til f.eks. butikker eller hoteller, men et ønske om et bedre arbejdsmiljø på kontorer kan også imødekommes med et varmetæppe.

Fordi varmetæpper findes i mange udformninger og bl.a. kan findes drevet på vand, er det ikke blot et produkt, som er godt for de psykiske og fysiske velbefindende for medarbejdere og kunder – det er samtidig godt for varmeregningen og vil som oftest være en mere miljøvenlig løsning end f.eks. radiatorer.

Professionel rådgivning kan hjælpe

Hvis du overvejer at få etableret et varmetæppe ved indgangen til din butik eller din virksomheds kontor, kan det altid være en god idé at søge professionel rådgivning og hjælp. Netop fordi der findes så mange modeller, typer og muligheder inden for varmelufttæpper, kan det som enkelt person være svært at vurdere, hvad der er den rette løsning. Der findes forskellige virksomheder, som arbejder med varmelufttæpper, og som derfor i høj grad vil kunne give et godt billede af og bud på, hvilket varmetæppe, der passer dig og din virksomhed.

Helge Frandsen A/S arbejder med forskellige former for varmeløsninger, og de kan hjælpe med vejledning, montage og evaluering af et varmetæppe. På deres hjemmeside kan du finde informationer om forskellige varmetæpper og andre løsninger, som kan hjælpe din virksomhed.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply