Sådan er du miljøvenlig i dobbeltsengen

0

Her i landet rider vi for øjeblikket på en grøn bølge, hvor vi har som målsætning at det meste skal være så energi- og miljøvenligt som overhovedet muligt. Der – heldigvis, fristes man til at sige – stor opbakning og interesse for kampen mod klimaforandringer hos det meste af den danske befolkning, ligesom det også er tilfældet andre steder i udlandet.

Den øgede efterspørgsel på grønne og miljøvenlige produkter har bevirket, at det nu er muligt at vælge bæredygtige alternativer indenfor de fleste produktkategorier. Uanset hvad du skal have med hjem fra din shoppingtur, kan du gøre det med god samvittighed, hvis du vælger de rigtige produkter.

Det kan måske være svært at forestille sig, at man skulle skænke miljøet mange tanker i forbindelse med lagengymnastikken i dobbeltsengen derhjemme, men faktisk er også sexlegetøj tilgængeligt i miljøvenlige og bæredygtige udgaver.

Bionedbrydelig dildo hitter

Selvom man er yderst miljøbevidst, vil der stadig være behov for at få tilfredsstillet de mest grundlæggende behov – spise, drikke, sove, socialt samvær og sex. Skal sidstnævnte klares alene, er det ofte nødvendigt med sexlegetøj. Problemet er bare, at meget sexlegetøj er alt andet end miljøvenligt, da det typisk består af plastik, gummi eller lignende.

Det var i hvert fald et problem indtil Blush Novelties kom på en genial idé, som er endt ud i dildoen Gaia Eco. Gaia Eco er let at rengøre, udleder mindre CO2 end alle lignende produkter på markedet og så er den, måske vigtigst af alt, bionedbrydelig – det er altså hvis materialet ikke bare genbruges, for det kan det nemlig sagtens.

Det lyder måske ikke specielt sexet, men efterspørgslen har været så stor, at forhandleren efter ganske kort tid måtte melde alt udsolgt.

Miljøvenligt sexlegetøj er populært

Det er ikke kun når det kommer til dildoer, at miljøvenligt sexlegetøj er populært og eftertragtet. Det er, i det store hele, hele den frække produktkategori som efterspørges i mere klimavenlige udgaver, så man som forbruger kan få tilfredsstillet sine behov, uden det er på bekostning af klodens velbefindende.

”Hvad men kondomer”, tænker du måske, for det er svært helt at undgå gummi i den sammenhæng. Du kan dog stadig gøre noget godt for planeten – Sustain Natural tilbyder ’etiske kondomer’, som godt nok indeholder gummi, men som til gengæld tager kampen op mod en anden klimasynder; overpopulation. Med et kondom på penis under sex undgår man graviditet, og på den måde kan befolkningstilvæksten forhåbentligt sagtne farten en smule.

En tysk producent står bag veganske kondomer som er produceret af etisk forsvarligt gummi, og skuespillerinden Gwyneth Paltrow anbefaler kokosolie som smøremiddel ved sex.

Skal du helt og holdent undgå det miljøbelastende gummi i prævention, kan du gøre som en amerikansk kvinde, som fortæller til mediet The Guardian, at hun bruger en app til at holde styr på sin menstruationscyklus, samtidig med at hun beder sine partnere blive testet for smitsomme sygdomme inden samleje. Metoden har, ifølge kvindens eget udsagn, virket upåklageligt i 9 år.

Der er altså med andre ord, ikke rigtigt nogen undskyldning for ikke at gøre en indsats i klimakampen. Heller ikke når det kommer til lagengymnastikken i soveværelset.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply