Sådan får du den bedste købsoplevelse

0

Når du og din partner, eller måske bare dig alene, står i den situation, at du gerne vil lave en investering i en ny bolig, sommerhus, fritidshus eller eventuel en andelsbolig. Så kan det være en helt ny begivenhed, som skal findes sted, som man er helt grøn og uerfaren i. Når man står i en situation, hvor man ingen erfaring har, kan man hurtigt gå hen og føle sig usikker. Når man føler sig usikker, kan gå hen og tage forhastede beslutninger, og glemmer sig selv undervejs, fordi det føles så forkert i den uvante situation. Derfor er det meget vigtigt, at det hele går i et meget stille og roligt tempo, så der er tid undervej til at tænke, og tænke endnu mere.

Hav dig selv med hele vejen

Når man står i en den proces, hvor man gerne vil købe et hus, eller en lejlighed, så er det en slags investering, man foretager sig. Der er mange penge på spil, og det er derfor ikke det samme, som at købe en par sko på udsalg. Det er en helt anden branche, med mange flere penge i puljen. Det er vigtigt, uanset hvor du står henne i processen, at du føler dig tryg hele vejen. Det bedste råd er, at du føler efter i dig selv, under enhver beslutning. Tænk dig lidt ekstra, om det nu føles godt inde i maven, vend og drej dine beslutninger, så du sikre dig, at de valg, du foretager dig, er de helt rette, og at du ikke ender med at fortryde en ting eller to.

Spørg en gang for meget, end for lidt

Når man er grøn i handelbranchen, så står man ofte med mange frustrationer og spørgsmål. Hvis man ikke får svar på disse, så ender man med ikke at have sig selv med i processen. Så snart du har spørgsmål, eller der opstår ting, du ikke forstår, så sørg for at spørge en person, som du ved, kan svare. Hvis det er om prisen på huset, om dit rådighedsbeløb, er det din bankrådgiver, der bedst kan svare dig. Hvis det har noget med huset eller selve handlen at gøre, kan det være ejendomsmægleren, du skal have fat i. Hvis det omhandler selve købsprocessen, skal du have fat i en boligrådgiver. Vælg en erfaren og landsdækkende boligadvokat, såsom Nembolighandel.nu.

Hav en byggesagkyndig med dig

Når du/I har fundet et hus, som føler alt et rigtige i maven, skal i kigge på husets papirer. Deriblandt er der salgsopstillingen, og, ikke mindst tilstandsrapporten. I sær, tilstandsrapporten, hvor der er mindre til alvorlige anmærkninger på huset, er det en god ide at have en erfaren med på sidelinjen. Hvis i ikke selv er kyndige nok til at vurdere, hvor omfattende tilstandsrapporten er, så kontakt en byggesagkyndig. En byggesagkyndig udefra, kan hjælpe med at vurdere, hvordan husets værdi er, kan estimere husets tag, vurdere fugtighed og eventuel skade problemer, som kan have en effekt på husets samlet værdi, og dermed husets reelle pris. Det vil give en ekstra tryghed, at have en person udefra, til at komme med sin vurdering af huset.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply