Sådan får du plads til at holde fest derhjemme

0

Skal man i forbindelse med en særlig anledning holde en fest derhjemme, ved man sikkert, at pladsmangel er noget, der kan komme til at blive et problem. Der skal være plads til borde, stole, bar, buffetbord og meget mere, og det hele skal samles på ét sted og gerne stå sådan, at der stadig er rigeligt med plads at bevæge sig rundt på. Det kan være lidt af et puslespil af få det hele til at gå op, men er det et problem, du kan genkende, så læs med her, hvor du får nogle gode ideer til, hvordan du gør plads til at holde fest derhjemme.

Flyt rundt på nogle møbler

Vælger man at holde festen indenfor, bliver man højst sandsynligt nødt til at rykke rundt på nogle af stuemøblerne, så der kan blive plads. Det kan endda være, at du bliver nødt til helt at fjerne møblerne fra rummet. Der er for eksempel nok ikke nogen, der kommer til at sidde i sofaen, så den kan man ligeså godt finde en anden midlertidig plads til. Har du plads til det, så flyt den ind i et andet rum i hjemmet, som ikke skal bruges, når festen er i gang. Man kan godt stable nogle møbler ovenpå hinanden inde i et andet rum, så de er ude af syne og der kommer mere plads i stuen.

Spisebordet vil sikkert også bare stå i vejen, så det skal man også finde en midlertidig plads til. Hvis ikke det altså skal bruges til noget under festen – det kan nemlig være en rigtig god idé at finde på noget at bruge spisebordet til, hvis man ikke har plads til at flytte det et sted hen, hvor det ikke vil stå i vejen. Skal du for eksempel bruge et gavebord eller et bord, hvor middagsbuffeten skal stå på, så er det oplagt at bruge spisebordet, som man allerede har til rådighed, så man ikke er nødt til at begynde at leje ekstra borde kun til dette formål.

Ryk festen udenfor

Står det helt skidt til inde i stuen med hensyn til plads eller mangel på samme, så kan man med fordel rykke festen ud i haven. Der er noget charmerende over at holde en havefest i sin egen baghave, og er vejret og temperaturen til det, er der ikke mange undskyldninger for ikke at gøre det. Har man pladsen til det, så mål haven op og find ud af hvor stort et telt, der er plads til og gå så ellers bare i gang med at kigge på teltudlejning.

At leje et festtelt til en havefest kommer med mange fordele. Det er som sagt super hyggeligt at holde festen i et telt udenfor, og udover det har man uanede muligheder for at pynte op på alle tænkelige måder og lave bordopsætninger, man ikke ville kunne have fået plads til inde i stuen. I et festtelt, der fylder hele haven, får man nogle kvadratmeter foræret, som man aldrig ville kunne finde inde i huset, lige meget hvor mange møbler man flytter rundt på.

Når først gæsterne begynder at ankomme, skal man i et telt udenfor heller ikke bekymre sig om, at der bliver gået rundt med sko på ens flotte, lyse trægulve, og både under middagen og når drinksene begynder at blive hældt op, behøver man ikke at koncentrere sig om ikke at spilde og ødelægge gulvet og møblerne. Et festtelt er lavet til at kunne holde til præcis dette.

En ulempe ved at rykke hele festen udenfor og leje et festtelt til lejligheden er dog, at man bliver nødt til at holde festen i forårs- eller sommermånederne. Det kan nemlig være ret koldt at være ude i et festtelt, så et festtelt er ikke at anbefale, hvis arrangementet foregår om vinteren eller efteråret. Lige meget hvornår på året, man holder festen, kan det dog ikke garanteres, at vejret vil være på ens side. Bliver det alligevel for koldt, bør man få fat på nogle varmeblæsere, der kan holde teltet varmt samt nogle tæpper, gæsterne kan tage over sig, hvis det bliver køligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply