Sådan tænker du nemt bæredygtighed ind i din hverdag  

0

Vil du gerne blive bedre til at tænke bæredygtighed ind i din hverdag, men har du svært ved at finde ud af hvordan? Der er rigtig mange steder at starte, så derfor er der også rigtig gode muligheder for at komme nemt i gang.

Her får du nogle enkle tips til at agere mere bæredygtigt i din hverdag.

Reparér i stedet for at købe nyt

Det er ikke bæredygtigt at blive ved med at købe nyt. Hvis du har noget, der går i stykker, er det en rigtig god idé at forsøge at reparere det, før du vælger at købe noget helt nyt. Hvis din mobiltelefon f.eks. går i stykker, er det ikke sikkert, at der overhovedet er behov for at købe en ny. I stedet kan du nøjes med at skifte de dele, der er i stykker. Det er billigere, men også langt mere bæredygtigt. Du finder iPhone reparation Århus her f.eks., men det gælder både din mobiltelefon, fjernsyn, cykel m.m.

Drop plastikposer når du handler

Selvom mere og mere plastik bliver genanvendt, så er det stadig en stor fordel at undgå at bruge plastik. Hvis du er vant til at købe en ny plastikpose, hver gang du er ude og handle, så er det en vane, der er rigtig god at komme af med. I stedet kan du tage et indkøbsnet med, som du kan bruge igen og igen. Det er en vane, der er rigtig nemt at lave om på, så der er ingen grund til ikke at gøre det.

Shop dit tøj brugt

Der er rigtig meget tøj, der bliver solgt brugt og som nærmest intet fejler. Når du shopper nyt tøj, er det derfor ikke altid nødvendigt at købe det fra ny. Der er nemlig rigtig mange gode ting at finde brugt, hvilket er langt mere bæredygtigt end nyt tøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply