Skab en klimavenlig hverdag

0

Annonce

Debatten om klimaet raser. Det har den gjort i længe og den synes ikke at ophøre foreløbig. Derfor er det også samtaleemnet ved de fleste sammenkomster. Du har længe haft dårlig samvittighed over måden du lever dit liv på, når du nu godt kan se at klimakrisen er rasende. Alligevel har du ikke gjort din livsstil mere grøn endnu. Alene fordi overskuddet og ideerne mangler. Derfor har jeg herunder opstillet tre ideer til, hvordan du får en mere grøn hverdag.

Spar på brugen af plastik

Som du har hørt alle steder, så er plastik en af de store syndere, når det gælder vores klima. Derfor kan du med god grund forsøge at skrue ned for dit brug af dette. Det kan du f.eks. gøre ved at tage en stofpose med ud at handle i stedet for at købe en plastikpose. For det første, så kan du spare en masse penge, på at genbruge de poser du har, men du sparer også miljøet for at skulle producere en masse plastik.

Anskaf dig en elbil

En af de andre store syndere er alt den CO2, som de fleste transportmidler udlader. Så snart du tænder bilen og lader den opvarme inden du kører afsted på arbejde, så har du forurenet en stor del. Køber du dig en elbil, så sparer du klimaet for en stor del udladning af brændstof. Med en elbil bliver du så godt som lydløs på vejene og alt du behøver er strøm. På eon.dk får du adgang til landets største lade netværk. Skaf strøm til elbil og bliv langt grønnere.

Undgå madspild

Når du nu har en elbil, forurener du betydeligt mindre, når du kører afsted for at handle. Når du handler, så kan du dog stadig forbedre din klimavenlige stil. Det gør du ved at lave madplaner, således du sjældnere skal ud og handle. Ved færre indkøb sparer du penge på impulskøb og får et større overblik over dit madforbrug. På den måde køber du mindre ind og undgår derigennem madspild, som ikke gør godt for klimaet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply