Skal du have nye energivinduer?

0

Det kan være en udfordring at finde vinduer, der kan passe ind i ens hjem og stadig være skånsomme, når det kommer til miljøet. Derfor er det smartest, hvis du kan finde energivinduer, der er bedre til at isolere huse end normale vinduer. Og så skåner energivinduer ikke kun miljøet, men også din pengepung.
For at skåne miljøet yderligere, er en mulighed også at anskaffe brugte energivinduer. Det er også en god løsning, hvis budgettet er lidt småt, men at man samtidig ikke har lyst til at gå på kompromis med kvaliteten.
Det eneste du skal gøre er at undersøge, om i kan finde nogle vinduer, der passer til jeres mål.

Når du skal have nyt

Det er efterhånden en selvfølge, at de fleste leder efter energiruder, når de skal ud og købe nye vinduer, og det er der også en meget god grund til. I dag er der umådelig høje energikrav til især nye boliger, og her spiller energiruder en stor rolle. Energivinduer kan nemlig gøre en stor forskel, når det kommer til at spare på varmen og få isoleret sit hus. Det betyder, at du både får sparet på varmeregningen, men også, at du er med til at nedsætte dit CO2-aftryk på kloden, som der over alt i verden er stor fokus på for tiden. Energivinduer er den perfekte løsning, fordi de er meget bedre til at isolere i forhold til almindelige vinduer. Vinduer udgør nemlig en stor del af den samlede varmetab fra din bolig. Har du i forvejen 1-lags vinduer eller termoruder med dårligt isolerede karme, kan disse stå for helt op til halvdelen af al varmetabet. Så med energivinduer, kan du holde varmen langt bedre inde.

Energivinduer er vinduer med energiruder. En energirude har en speciel usynlig belægning på indersiden af ruden. Denne belægning sørger for, at solens varme/energi bliver inde i boligen i stedet for at sive ud. Man kan tænke lidt på dem som en termokande, der egentlig benytter sig af det samme princip.

Det er dog ikke den eneste måde, hvorpå du kan skåne miljøet og din pengepung, for der er efterhånden også et spirende marked for brugte vinduer.

Gammelt guld

Vi ved alle sammen godt, at det er smartest at genbruge så meget, vi kan. Vi panter, går i genbrugsbutikker og smutter på loppemarked som aldrig før, men det er ikke noget, som vi som regel forbinder med vinduer. Det er der dog ingen grund til, at vi ikke kan, da det giver os en unik mulighed for at genbruge nogle materialer i lang tid og på en god måde. I stedet for at det ender på lossepladsen, kan man nu købe genbrugsruder hos nogle vinduesforhandlere.
Hvis man køber dem herigennem, er man endda sikker på, at det er af god kvalitet, da deres ry og rygte står på spil. Vi har derfor fundet et sted, hvor du både kan finde et stort udvalg af nye energiruder og gamle genbrugsmodeller, så der med sikkerhed er noget til dine behov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply