Spar penge med et samlelån

0

Når du er undervejs med dit byggeprojekt, om det omhandler taglægning, nye vinduer eller isolering, kræver disse ofte en rum penge. Penge, som de fleste måske ikke umiddelbart har ved hånden. Derfor tyer de fleste uomtvisteligt til et lån. Ikke desto mindre er et lån en glimrende løsning på umiddelbare byggeprojekter, men samtidig er det sjældent håndører, som der opereres med. Derfor har mange for øje at tilegne sig et lån, som er så billigt som overhovedet muligt. Derfor kan vi med rette anbefale samlelån, hvis du står med plantegningen i den ene hånd og pengepungen i den anden, og du er i tvivl om, hvilken der skal styre dit hjemmeprojekt. 

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er en fremragende løsning så, du ikke kommer til at støde på såkaldt klatgæld. Klatgæld opstår idet du påfører dig gæld fra mange forskellige udbydere eller af forskellige lån, som ophober sig over tid. Et fordyrende projekt skal helst ikke have selskab af et fordyrende lån. Derfor er det fordelagtigt at samle din gæld et sted i stedet for flere. Derudover kan det hurtigt blive uoverskueligt at have adskillige lån på en og samme tid. Samlelån er derfor en enestående løsning, hvorpå du kan skabe overblik over alle dine lån. Samtidig kan du med fordel også spare penge ved at forene samtlige af dine lån i et samlelån. Du skal derudover kun forholde dig til én månedlig ydelse frem for mange små tilbagebetalinger. 

Hvordan samler jeg mine lån?

Idet, at du ansøger om at samle din gæld, kan renten på samlelånet først fastsættes, når den givne udbyder kender til det samlede beløb, som du ønsker samlet. Dermed er du først i stand til at skue over, hvilket tilbud udbyderen udsteder, når du har søgt om lånet. Du skal derudover kende størrelsen af dit eksisterende gæld i henhold til at kunne søge om lånet. Dette skal angives i ansøgningen, således at udbyderen kan danne sig et overblik over, hvor meget gæld der skal overflyttes. Du kan med fordel tjekke denne guide til at samle dine lån til et af dine projekter i hjemmet. 

Hvilke lån kan jeg samle?

Når du har i sinde at skulle ansøge om et samlelån, er det en god idé først at være klar over, hvilke lån, som du kan forvente, der kan samles. Det er nemlig ikke alle lån, som kan forenes. Som tommelfingerregel kan du samle de lån, hvor du ikke skal stå til sikkerhed for lånet uden et entydigt låneformål. Derfor vil du typisk kunne samle følgende lån:

  • Privatlån
  • Forbrugslån
  • Minilån
  • Hurtiglån og kviklån
  • Kreditkortlån
  • Billån uden sikkerhed
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply