Tænker du bæredygtighed ind i din virksomhed?  

0

Der kommer mere og mere fokus på bæredygtighed, fordi det er noget, der er vigtigt at tænke på. Derfor gælder det også, når du er ejer af en virksomhed. Du har gode muligheder for at gøre din virksomhed mere bæredygtig, hvis ikke allerede du tænker i de baner.

 

Her får du nogle tips til, hvordan du gør din virksomhed lidt mere bæredygtig fra den ene dag til den anden.

 

Skær ned på emballage

 

Hvis du har en virksomhed, hvor du sender varer til enten private eller erhvervskunder, så kan du gøre en forskel ved at tænke over dit emballageforbrug. Der bliver brugt rigtig meget plastik og pap som emballage, men ofte er det slet ikke nødvendigt at bruge så meget.

 

Der kommer mere og mere emballage, der er lavet af genbrugspap- eller plastik. Hvis du begynder at bruge det, bliver din virksomhed mere bæredygtig, fordi du ikke donerer til at købe nyt pap og plastik i kæmpe mængder. Hvis du allerede har en masse emballage, der skal bruges, kan du starte med at tænke over anderledes måder at pakke på, så du sparer emballage.

 

Sænk dit varmeforbrug

 

Uanset om du er derhjemme i dit private hjem eller på din arbejdsplads, så er det altid en god idé at forsøge at spare på dit varmeforbrug. Det er nemlig ikke særlig miljøvenligt at bruge en hel masse varme. Ofte er det slet ikke nødvendigt at varme så meget op, som mange gør. I stedet skal du nøjes med at varme op, når der faktisk er brug for det.

 

Tænk bæredygtighed ind i dine indkøb

 

Generelt er det en god idé at tænke bæredygtighed ind, når du køber ind. Det er ligegyldigt, om det er IT-produkter eller kontorartikler. Hvis du hele tiden forsøger at begrænse dit forbrug og købe fornuftige og langtidsholdbare produkter, så bliver din virksomhed mere bæredygtig.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply