Tre gode råd til bæredygtig indretning af din virksomhed

0

Dette er sponsoreret indhold 

Rigtig mange danskere elsker bæredygtige tiltag. Og virksomhederne rundt om i Danmark ønsker i høj grad at være mere bæredygtige. Dette gælder på mange forskellige områder, men især i produktion tænkes der meget genanvendelighed. Men der er andre områder, hvor det kan være meget enkelt at gøre sin virksomhed mere bæredygtig og samtidig spare mange tusinde kroner. Det er således tiltag, der ikke kræver meget, men som bonner ud i både en grønnere tilværelse og flere penge på kontoen. I denne artikel kan du finde nogle gode råd, som du og din virksomhed kan tage i brug i et håb om en grønnere omstilling. 

Indret med lækkert genbrug 

Et af de punkter som er kilden til meget stor forurening i Danmark er køb og produktion af nye møbler. Det er således ikke til at komme uden om, at man på kontorer og i virksomheder er nødt til at have interiør, der virker og fungerer optimalt, men der er nogle løsninger, der kan gøre indretning langt mere bæredygtig. Et af de gode råd er at benytte sig af auktioner københavn, som er en mulighed for at gå på auktion i københavn og finde alt, hvad man står og mangler. På auktionerne er det muligt at finde lækre møbler, som stadig fungerer, selvom de har været brugt før. Derudover er møbler på auktion ofte meget billigere, end det man ville skulle slippe i butikkerne. Men vigtigst af alt, så sørger man for, ved at købe på auktion, at der ikke er produceret nye møbler i forbindelse med, at man indretter sine kontorer. Og dette har stor værdi for rigtig mange, hvis man vælger at tage den grønne omvej til lækkert design og flot indretning. 

Sortering af affald

På kontorer landet over smides der store mængder affald ud hver eneste dag. Og bor man ikke i københavns kommune, er man ikke underlagt loven om at affaldssortere. Men det kan være en rigtig god idé at tage et aktivt valg på kontoret om at affaldssortere. Og det kan gøres meget nemt og smart at tilgå for medarbejderne. En god idé er nemlig at gøre affaldssorteringen til en del af indretningen. Det vil sige, at man kan lave tydelige skiltninger af spande, der sorterer affaldet fra hinanden. På denne måde ender papir med papir og plastik med plastik, uden at medarbejderne skal lave om på deres hverdag og vaner, for at det kan lykkedes. Dette er en smart og meget effektiv løsning til at gøre virksomheden mere grøn helt fra bunden af, så man hver dag kan gå hjem med god samvittighed velvidende, at man gør, hvad man kan for miljøet, selvom det kun er små ændringer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply