Vægdrivhus – en smart løsning til både planter og ophold

0

Sommeren i Danmark er for mange deres absolutte yndlings årstid. Derfor er der også mange, som ville ønske, at sommeren varede meget længere, og den varme tid startede før og gik længere ind i efteråret, som hurtigt overtager sommeren med regn og blæst. Elsker man at blive varmet i gennem af sommerens varme, kan en god måde at forlænge sommerens varme på være ved at købe et vægdrivhus.

Et ekstra rum til huset

Et vægdrivhus kan fungere lidt som en udestue, og dermed være et ekstra rum til huset, hvor solen naturlig varmer rummet op og giver den dejlige varme fornemmelse fra sommer, når man sidder derude. Man kan indrette rummet med både planter og bløde møbler, så man kan sidde og nyde varmen under vindruer eller slyngplanter.

En fordel ved drivhuset, og den varme som solen naturligt danner deri, er, at man allerede i foråret kan sidde derude og få følelsen af at blive varmet i gennem af solen, som man kender det fra sommeren. Dermed kan man få følelsen af, at sommeren forlænges med flere måneder. Så snart solen står på drivhuset, dannes der naturligt et varm rum, hvor man kan nyde at sidde og bliver varmet godt i gennem.

En smart løsning, hvis pladsen er trang

Ønsker man sig et vægdrivhus, som ikke bare skal fungere som et ekstra rum, hvor sommerens varme kan forlænges, men gerne vil bruge det som drivhus, så er det en fordel, at drivhuset netop er placeret op af en væg. Et vægdrivhus er nemlig meget pladsbesparende, hvilket kan være en fordel, hvis pladsen i haven er trang. Derudover bliver drivhuset også en integreret del af huset, og det er derfor nemt at anvende og tilgå direkte fra huset. Dette er særligt smart, hvis man også ønsker at bruge drivhuset til at opholde sig i. Læs mere om drivhus til væg her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply